Film i TV

‘AKO SE BIRA NAJVEĆA GLUPAČA…’ Ivan isponižavao Aleks, pa nagovijestio dalji tok odnosa sa Filipom! Car dao svoj sud!

U toku je emisija ”Gledanje snimaka”. U video-snimku je pušten razgovor u kom Bojan Simić iskazuje žaljenje zbog raskida Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, nakon čega Car odlučno tvrdi da do pomirenja neće doći.

Aleksandra Nikolić - screenshot

Ako se bira najveća glupača, to je Aleks. Maja se igra, Milica će svakako da izađe iz priče. Svaka djevojka bi mu nakon svega što je uradio, okrenula leđa i rekla svašta prije toga. Ubjeđuje Aleksandru da ima najviše emocija prema njoj. On je nju osvojio kad je htio, raskinuo kad je želio i proimenio je par djevojaka. Njemu je jedini cilj da je povrati kad osjeti potrebu za dokazivanjem, što će nju totalno degraditati – istakao je Ivan.

Aleks nije napravila dobar postupak, kad je ostavila Dejana zbog Cara. Ona je u odnosu na Milicu i Maju najdostojanstvenija. Vidim da će i Anita biti uskoro u ovoj grupi – kazao je Peca.

Ko želi da prokomentariše Bojanovu privrženst prema Aleksandri? – upitala je Ivana.

Boki mene voli, cijeni i poštuje. On Aleksandru gleda na specifičan način, ali zbog mene – rekao je Car.

Meni to liči na romantičan po*nić – dodao je Ivan.

Bojan je nju istinski zavolio. Žao mi je jer su Aleksandru osudili jer je ostavila Dejana, a sada kad je sama odjednom je većina voli. Peca je imao najgore riječi za nju, sada je hvali – rekao je Car.

Da li ti je drago jer je Bojan uz nju? – upitala je Ivana.

Da, jako mi je drago zbog toga. Krivo mi je kad je vidim tužnu, ali to ne znači da će se išta vratiti na staro – kazao je Car, piše e-turneja.com.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh