Film i TV

POLICIJA UPALA NA POSIJED ZADRUGE – morali HITNO da ga vode! Drama kakvu nismo vidjeli – momentalno napustio rijaliti (VIDEO)

Sada je jasno sve!

U Šimanovce je danas vanredno došla policija, kako bi uzela izjavu od Filipa Cara, zbog nasilja nad Ivanom Marinkovićem.

Podsetimo, u jeku svađe, Car je udario Ivana u glavu, usled čega je malo zakačio i obezbeđenje (pogledajte OVDE). Pošto je i dalje na uslovnoj, svaki potez Cara se posmatra, pa su tako nadležni morali odmah da reaguju.Dok je bio u rehabilitaciji sa Majom Marinković i Branislavom Radonićem Brendonom, Filip se poverio:

– Došla je policija, morao sa da idem da dam izjavu za ovu drukaru. Ne smem da spavam toliko, ne vraćam se u krevet – rekao je Car Maji.

– Što ne smeš da spavaš toliko? Šta je bilo – ubacio se u priču Brendon.Pa ovo je rijaliti, ne mogu da prespavam ceo – ljuto je rekao Filip, a celu situaciju pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh