Film i TV

ANĐELA UHVAĆENA U PREVARI! Zvezdanu mazala oči “sve u 16”, ali je došao kraj! “Koja količina SRAMOTE”

Ima li dalje?

Anđela i Zvezdan - srbija danas

Odnos Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića iz dana u dan intrigira domaću javnost. 

Fanovi rijalitija su se bukvalno obrušili na lijepu Crnogorku, otkako je uplovila u vezu sa zauzetim Slavnićem, prije svega zbog toga što je u prethodnoj sezoni bila najglasnija kada je trebalo komentarisati i osuđivati druge zadrugarke koje su varale svoje partnere. 

Ipak, Đuričićeva na sve načine pokušava da se “opere” od cijele situacije, pa njena veza sa Zvezdanom još uvijek nije dostigla vrhunac, odnosno još uvijek nisu bili intimni. 

Društvene mreže su se usijale nakon što je objavljen snimak sa sinoćnje žurke na kojem Anđela pleše ispred Zvezdana, dok je on pohotno gleda, ali je jedan detalj posebno privukao pažnju gledalaca. Naime, fanovi rijalitija su doslovno optužili Anđelu da je “prevarila” Zvezdana i to tako što smatraju da se Đuričićeva predstavlja onakvom kakva zapravo nije. 

Ako dobro pogledate snimak, prvo što će vam upasti u oči jeste njena zadnjica koja je zaista oblikovana za desetku. Međutim, gledaoci rijalitija smatraju da se Anđela poslužila dodacima za povećavanje i podizanje gluteusa, koji se može kupiti u svakoj kineskoj radnji!

“Anđela je i ranije imala istaknutu zadnjicu, ali ovo je već smiješno… Ovoliko d*pe na njenu građu nikako, sto posto je stavila one kineske gaće sa vještačkom g*zom, samo me zanima kako li će Zvekan reagovati kad je skine? BLAM! “, “Koja količina sramote…” samo su neki od komentara većine koji su ovog mišljenja. 


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh