Film i TV

IVAN DAO IZJAVU U POLICIJI! Caru će Marinković doći glave, tražit će pravdu pred zakonom!

Sinoć je tokom emisije “Pretres nedjelje” došlo do fizičkog okršaja između zadrugara Ivana Marinkovića i Filipa Cara, a danas je Ivan dao izjavu u policiji jer ga je Car tom prilikom udario u glavu.

Filip Car - Srbija danas

Na društvenim mrežama su krenuli da kruže komentari da je reagovala i policija, a ove navode je potvrdio i Ivan Marinković, koji je priznao Caru da je bio u policijskoj stanici i da je dao izjavu o ovom slučaju.

– Filipe ja nisam došao da se bavim time. Od tebe to nisam očekivao – rekao je Ivan.

– Nisam ni ja od tebe. Da li si me prijavio muriji? – pitao je Car.

– Dao sam izjavu – rekao je Ivan.

– Pi*am ti se na izvještaj i tebi u usta. I onom sudiji ako to bude uvažio. Ti bi volio da mi vidiš leđa – bijesnio je Car.

– Ja ne bih volio – rekao je Ivan.

– Vijdet ćeš mi leđa da striktno ako odavde idem u zatvor. Za šta si ti mene prijavio? Da li si ti normalan? Ni u Americi ti ne bi uvažili ovu prijavu – rekao je Car.

– Što se mene tiče, ja nikada nikog nisam prijavio. Ja sam ovdje došao da se verbalno obračunavam sa svima. Mene to nije zaboljelo, ali ne želim da se to nastavi – rekao je Ivan.

Ostaje nam da vidimo kako će nadležni organi reagovati na ovu prijavu i da li će Car imati probleme sa zakonom, s obzirom na to da ovo nije prvi put da je prijavljen za nasilje.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Samo_realno (@samo_realno6)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh