Film i TV

JANJUŠ IMA NOVU DEVOJKU – Bivši zadrugar fanovima otkrio koliko dugo su u vezi, pa im uputio molbu

Marko Janjušević Janjuš, bivši učesnik rijaliti šou programa “Zadruga”, na svom Instagram profilu je obavestio pratioce da ima novu djevojku i da su u vezi dvije nedjelje, te ih zamolio da ne šalju poruke koje bi ugrozile njihov odnos.

Janjuš je najavio da će sa izabranicom provesti dvanaest sati, te da ne bi želio da dok je sa njom dobija poruke koje bi mogle da utiču na tok njihove veze.

Večeras od 20:00h do 08:00h ću biti sa djevojkom. Molim vas, ne šaljite mi ništa što bi moglo da utiče na našu vezu i ljubav koju gajimo već 14 dana. Hvala na razumijevanju… – stajalo je u opisu fotografije.

Janjuš je ovim javno priznao da se pojavila žena koja mu je ukrala srce, ali pošto je poznat kao veliki šaljivdžija, malo ko je ovu objavu uzeo zdravo za gotovo. Vrlo je vjerovatno da se bivši zadrugar samo našalio sa radoznalim pratiocima, a šta je istina, ostaje nam da saznamo u danima pred nama, piše Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh