Film i TV

IZVEDEN IZ ZADRUGE: Ukazana medicinska pomoć Filipu Caru! Produkcija zbog lošeg stanja PRELOMILA!

“Boli me…”

Filip Car - screenshot

Takmičar “Zadruge”, Filip Car tokom učešća u rijalitiju “Zadruga 6″ zadobio je velike probleme sa zubom, zbog čega je produkcija morala hitno da ga izvede iz Bijele kuće.

On je za crnim stolom tokom emisije ,”Pitanja novinara” ušao u raspravu sa jednom zadrugarkom, a s obzirom da se u takvim situacijama obično uključe i drugi ukućani koji se nadglašavaju, Car je zamolio da ga ispoštuju i da ušute dok on ne ispriča sve.

– Ljudi, sačekajte, pijem lijekove, boli me zub – rekao je Filip.

Kako produkcija redovno vodi računa o zdravlju zadrugara, hitno je odreagovala i Cara izvela iz Bijele kuće kako bi otišao na stomatološki pregled, te se on vratio normalnom funckionisanju u rijalitiju, a već u ranim jutarnjim satima imao je okršaj sa Ivanom Marinkovićem, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh