Film i TV

HITNA DISKVALIFIKACIJA?! Novi ugao NECENZURISANOG SNIMKA pokazao da je ON pored Ivana izvukao DEBLJI KRAJ

Sve izašlo na vidjelo.

Diskvalifikacija - srbija danas

Nakon stravične situacije koja se desila u rijalitiju “Zadruga 6”, čiji su akteri bili Filip Car i Ivan Marinković, društvenim mrežama ne prestaje da se širi necenzurisana verzija snimka.

Na snimku nasilja, može se jasno vidjeti kako Car udara Marinkovića, ali to nije sve, budući da se iz ovog ugla može primijetiti i udarac koji je zadobio pripadnik obezbjeđenja. Pomenuti snimak POGLEDAJTE OVDJE.

Filip je pomahnitao u sekundi, onako kako je samo njemu svojstveno i u namjeri da udari Ivana Marinkovića, u čemu je i uspio, stradao je i pripadnik obezbjeđenja.

Filip je kažnjen mesečnim honorarom zbog udarca koji je zadobio Marinković, ali produkcija se još uvijek nije oglasila zbog činjenice da je deblji kraj izvuklo i obezbjeđenje.

Kakav će ishod biti po ovom pitanju i da li će uopšte snositi posljedice, ostaje nam da saznamo u narednom periodu, piše Srbija danas.

A da li je ovo za kaznu i kakvog intenziteta je bio udarac, pogledajte u narednom videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh