Film i TV

POLICIJA U ŠIMANOVCIMA PRED ZORU! Filip Car i Ivan Marinković IZVEDENI IZ ZADRUGE!

Reagovali nadležni organi!

Sinoć je došlo do tuče između Filipa Cara i Ivana Marinkovića kada je Filip udario Ivana
Obezbeđenje je pratilo njih dvojicu koji su ušli nazad u Belu kuću uz pretnje policijom i diskvalifikacijom, te je nastao novi haos u pušioni Ivan Marinković je tokom svađe pominjao da će Filip morati da se opravda “posle” uz reči videćemo posle:

– Reći ćeš to posle, pa ako ostaneš onda ću se igrati sa tobom pravi rijaliti – izgovorio je Marinković.Na Fejsbuk fan stranici pojavila se objava fernih fanova koji non-stop prate rijaliti gde je pisalo da je policija navodno bila u Šimanovcima, kao i da je Ivan dao izjavu:Bravo, bila policija. Ivan dao izjavu – pisalo je u objavi.

Podsetimo, Filip je već imao problema sa zakonom gde je pominjao da je na uslovnoj kazni kao i da ne sme da mu se desi fizički okršaj u rijalitiju.

Da li će zbog ovog sukoba sa Marinkovićem snositi zakonske posledice, ostaje nam da saznamo…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh