Film i TV

POLIO IH KESOM PUNOM SMEĆA, MAJA GA PLJUNULA U LICE! Nezapamćeni haos u Beloj kući – urlici odzvanjaju

Vanredna situacija na imanju!

U “Zadruzi” je došlo do žestokog okršaja između Nenada Lazića Nece i Maje Marinković i Jelene Golubović. Jelena i Maja su glasno govorile i obraćale se u kameru, što je iznerviralo Necu jer nije mogao da odmara od njih.

– Ja ću uzeti džak (smeća) i prosuću i tebi i njoj na glavu. Iz razloga što si Majo spavala do pet sati, uzela si svoj novac unapred i ovde sad mafijaš – pričao je Neca.Koga mi ugrožavamo? Raspušten je sastanak – branila se Jelena.

– Nikakav novac, oni pričaju o honorarima – rekla je Maja.

– Kamera je na nama. Oni su ljubomorni, hoće kadar preko nas – rekla je Jelena.Neca je uzeo pun džak smeća i bacio na Jelenu i Maju.

– Neco ajde ponašaj se. Šta radiš to – rekla je Maja, dok su zadrugari vikali.

Smeće se našlo svuda po podu dnevne sobe. Marinkovićeva je potom pokupila kesu sa poda i prosula ostatak smeća po Neci. Maja ga je potom više puta udarila i odgurnula ga. Završen sastanak i ti divljaš. Neca mi baca đubre na glavu, zato što hoće da je u kadru – vikala je Jelena.

– Kome ti bacaš smeće na glavu? – pitala je Maja.

– Ti jesi smeće – odbrusio joj je Neca, a zatim ga je Maja pljunula u lice.

– Ništa bolje ne zaslužujete nego da se gađate smećem. Majo ti si veliko razočarenje – rekao je Neca.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh