Film i TV

MAJA RIJEŠILA DA DOKAŽE CARU DA JE BOLJA OD ALEKS! Marinkovićeva i Filip u žestokoj akciji, starleta uzdasima razbudila cijelu sobu!

Zadrugari Filip Car i Maja Marinković su pred spavanje imali prilično bučan intiman odnos koji je razbudio njihove cimere.

Maja i Car - screenshot

Car je sinoć javno priznao da još uvijek ima emocije prema bivšoj djevojci, Aleksandri Aleks Nikolić, te da je zbog nje prolio gorke suze, ali izgleda da Maja daje sve od sebe da ga utješi.

Naime, Marinkovićeva se uvukla kod Filipa u krevet i vrelom akcijom pokušala da mu istjera Aleks iz glave i srca, a njihov se*s je bio bučan do te mjere da je razbudio ostale zadrugare koji su u nevjerici gledali šta se dešava ispred njihovih očiju, piše Informer.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu iznad.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh