Film i TV

JE LI ONI TO VOZAJU GLEDAOCE?! Car bi Aleks da vodi u Crikvenicu – Ponovo cvrkuću nakon teških riječi

Kad su prije stigli.

Aleks i Filip - srbija danas

Aleksandra Nikolić došla je do Filipa Cara, koji je odlučio da prespava na garnituri, nakon njihove svađe, prilikom čega je došlo do neočekivanog obrta.

Preciznije, Aleks i Car su uspjeli nakon današnje svađe da pronađu zajednički jezik, te da se nakon svih onih izgovorenih riječi, pomire.

– Što si ovdje došao da spavaš? – upitala je Aleks.

– Da bih imao mir – rekao je Car.

– Ti i ja nemamo problem, a ti ga praviš. Nemoj da me lažeš i da smišljaš neke stvari – kazala je Nikolićeva.

– Nisam ja tajni agent. Ako sad raskinem sa tobom, neću biti ni sa kim – odgovorio je Filip.

– Što ti ističeš stalno taj raskid? – upitala je Aleksandra.

– Niko neće moći da mi pravi kašu od mozga. Ako sam dobar i fin prema tebi, a inače ne važim za takvu osobu, nemoj da me napadaš. Ja sam rekao da neke stvari koje ti se vrzmaju po glavi, ne treba da te zanimaju. Ako te neko voli, zauvijek će biti tu. Kad sam najveća sr*nja pravio, imao sam ljude koji su bili pored mene. Ja sam pun ku*ac go*ana prošao. Umjesto sad da mi bude lijepo sa tobom, jer se dešavaju lijepe stvari, dešavaju nam se problemi. Ti si jedina osoba koju bih doveo u svoju kuću. Moji nisu protiv ovog odnosa. Meni živci odmah prorade kad kreneš da me stresiraš – zaključio je Car, piše Srbija danas.

Kako je izgledao razgovor ovog para koji se nikad brže pomirio, pogledajte u sljedećem videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh