Film i TV

“DISKVALIFIKACIJA ZBOG NASILJA NAD ŽENOM!” Stravične scene od noćas – Jelena Golubović zvjerski OBORENA!

Zadrugari su juče pokušavali da održe porodični sastanak, ali ga je Miljan Vračević iz sve snage ometao. Osim što je neprekidno pričao, ustajao sa svog mesta, i dobacivao, Vračević se drznuo te nasrnuo na Jelenu Golubović!

Miljan je prvo Jelenu polio punom čašom vode, jer mu se nije dopalo da ona komentariše njega i njegovo učešće, a nakon polivanja je skočio na Golubovićevu i oborio je na kauč.

Zadrugari, ali i gledaoci su bili potpuno šokirani njegovim ponašanjem i vršenjem nasilja nad jednom ženom, pogotovo što se Miljanu ovo ne dešava prvi put.Na društvenim mrežama se već uveliko nižu osuđujući komentari i apeli da se Vračević izbaci napolje, a kako će ga produkcija kazniti ostaje da vidimo. Sramota! Dokle će ovaj kabadahija od 100 kila da vrši teror?!”, “Ovo je nasilje nad ženama, Miljan napolje!”, “Napolje ovaj ludak, ovo je strašno!”, samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod ovog videa koji je zaista za svaku osudu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh