Film i TV

PECA I DALJE VOLI MAJU?! Istina JAVNO obijelodanjena – Želi da ispravi GREŠKE! Sve isplanirano nakon NOVE GODINE

Zadrugari su imali zadatak Velikog šefa u kojem im je saopšteno da moraju da sumiraju godinu koja je na izmaku i da ispričaju šta im se sve dobro i loše desilo.

Peca i Maja - screenshot

Maja Marinkoviće je bila sljedeća na redu. 

Biću kratka, koncizna. Ja sam na javnoj sceni pet godina, svi ste vidjeli moje uspjehe i neuspjehe. Krenulo je loše, mojom diskvalifikacijom, lošim vezama, završetkom veze sa gospodinom Vijagrom. To su moji neuspjesi. Porodično je sve u redu, to mi je najbitnije. Uvijek izađem iz odnosa kao prava lavica. Slijedi 2023. godina, biće mnogo većih uspjeha, trudit ću se da ispravim neke greške. Najveći uspjeh je što me svi moji bivši i poslije tih raskida i dan-danas najviše vole – istakla je Maja, piše Srbija danas.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh