Film i TV

Filip Car NAPUŠTA ZADRUGU ZBOG NASILJA – dobija i tužbu: “Postoje jasni DOKAZI” Produkcija primorana da reaguje?

“Neka ga izvedu”

U Beloj kući se na svakodnevnom nivou dešavaju verbalni i fizički okršaji između učesnika rijaliti programa “Zadruga 6”, te bi se retko ko mogao setiti onog iz oktobra meseca kada je Maja Marinković pogodila šoljom u glavu Uroša Ćertića.

Ovaj nasilan čin, sada već bivši učesnik rijalitija odmah je prijavio u policiji, a stigla je i presuda, te je Taki otkrio da je Ćertiću pre dva dana isplatio 80.000, a onda najavio i tužbu za Filipa Cara.Planiram da podnesem prijavu protiv Filipa Cara koji je pre nekoliko dana ošamario Maju, tako da joj je glavu okrenuo. Pošto niko nije reagovao na to nasilje, reagovaću ja – rekao je on, pa dodao:Neka ga izvedu, saslušaju, postoje video materijali gde se nasilje vidi, a i svi portali su o tome izveštavali – kaže Radomir Marinković Taki.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh