Film i TV

“SPREMAN SAM DA JE ŽENIM!” Zvezdan Slavnić ODLIJEPIO za Anđelom, pa u povjerenju otvorio dušu

Jovana Tomić Matora otkrila je Mikici Bojaniću kakve planove Zvezdan Slavnić ima sa Anđelom Đuričić.

Zvezdan i Anđela - srbija danas

– Anđela je istakla da se nisu poljubili. Prevara je prevara, nije bitno da li ima fizičkog kontakta – rekla je Matora, piše Srbija Danas.

– Ne legne se u krevet sa nekim iz dosade. Mlada pi*ka, lijepa, zgodna. To je počelo da ga privlači – dodao je Mikica.

– Zvezdan mi je rekao u četvrtak: ”Ako je i sa njene strane, kao i sa moje. Spreman sam da je ženim!” – kazala je Matora.

– Zato je on i priznao. Pričali su oni sa mnom i o djeci. Čim oni to tome pričaju…ima tu nečega. Je*iga, neka im je sa srećom. Ne treba da se opterećujemo mnogo – rekao je Mikica.

– Ovo im je najbolja solucija. Mogli su da nastave da muljaju i petljaju i zavlače treću osobu. To sam rekla i za Aleks. Dejan to nije zaslužio, kao djevojka od Marka MMA – kazala je Matora.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh