Film i TV

BRUTALAN ŽIRI OD 5 ČLANOVA: Evo ko je večeras u crvenim stolicama – zadrugari će se SLEDITI kad ih vide

Produkcija zapržila čorbu!

Žiri - srbija danas

Veliki šef je putem pisma obavestio stanare vile da će se večeras oragnizovati još još jedna “Zadrugovizija”, druga po redu u šestoj sezoni.

Ni ovoga puta, zadrugari neće imati lak zadatak.

U toku je zadatak pod nazivom “Sudbinske lisice”, pa je to i tema večerašnje “Zadrugovizije” za koju ne sumnjamo da će pomjeriti sve granice. Pobjednika ovog takmičenja će birati gledaoci, novinari i stručni žiri.

Željno se iščekuje nastup Aleksandre Nikolić i Filipa Cara koji su se odlučili da nastupe uz numeru “Jorgovani”. Takođe su favoriti i trojac Marija Kulić, Maja Marinković i Nenad Macanović Bebica, koji će nastupiti uz pesmu “Bog i batina”, dok će se, sigurni smo, o nastupu Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole definitivno pričati.

Specijalno iznenađenje su i članovi žirija. Odabir je pao na bivše zadrugare: Milicu Kemez, Boru Santanu, Filipa Đukića, Marka Đedovića i Sandru Rešić.

Kako će reagovati ukućani kada ih ugledaju, ostaje nam da vidimo, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh