Film i TV

DA LI MOŽETE DA IH PREPOZNATE? Oni su RODITELJI NAJSKANDALOZNIJE učesnice rijalitija, promjena je OČIGLEDNA

Mladi, zgodni i lijepi.

Marija i Siniša - screenshot

Ovo su roditelji sigurno najskandaloznije učesnice rijalitija sa ovih prostora, piše Espreso.

Svojim specifičnim karakterom ova plavuša je izazivala mnoge reakcije. Mnogima je simpatična, a mnogi joj puno toga i zamjeraju, pogotovo u rijalitiju.

Ipak, bilo kako bilo, ono što joj ne može biti osporeno je fizički izgled. Ona je jedna od najurednijih učesnika takmičenja, a mnogi su komentarisali da jako dobro izgleda za svoje godine. Međutim, niko nije ni pretpostavljao kako je dobro izgledala prije nešto više od 20 godina.

Jednom prilikom na svom Instagram profilu ona je objavila fotografiju iz mladosti na kojoj pozira sa mužem u kupaćem kostimu.

– Muž i ja – napisala je tada Kulićka ispod fotografije.

Obožavaoci na društveni mrežama bili su oduševljeni ovom fotografijom, pa su nedugo zatim uslijedili pozitivni komentari.

Riječ je o Mariji i Siniši Kulić, roditeljima Miljane Kulić.

Neki komentarišu kako je Marija zbog svoje ljepote mogla da bude mis unverzuma.

Podsjetimo, Marija Kulić, u javnosti se prvi put pojavila kao podrška svoje kćerke u rijalitiju, a onda postala samostalan, vrlo zapažen učesnik programa, piše Espreso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh