Film i TV

HITNA POMOĆ JE DOLAZILA! Marija Kulić ODLIJEPILA: Zadrugarki nije dobro: Dijete si u GROB htio da mi otjeraš!

Tokom emisije “Gledanje snimaka” zadrugari su imali prilike da vide da se popravljaju odnosi između Lazara Čolića Zole i Miljane Kulić, što je posebno istresiralo njenu majku Mariju Kulić.

Marija Kulić - novi

Marija je plakala i virštala, te ponavljala kako vjeruje da je Zola dro.irao Miljanu i radio loše stvari sa njom.

– Miljana će ostati sama. Bebica će svoju sreću da nađe, a ja mu želim svu sreću u životu. Ona će ostati sama – rekla je Marija.

– Zola je koc.ar. Bio je najveći klošar tokom veze sa njom. Navukao je na sve moguće poroke. Ti si moje dijete htio da otjeraš u grob. Dolazila je hitna pomoć zbog njega – rekla je Marija, piše Republika.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh