Film i TV

“MAJO, NE LJUTI SE!” – Bilal po povratku iz bolnice uradio nešto što bi nju POVRIJEDILO, pa OTKRIO da li će se vratiti

“Bio sam u apartmanu, ja i moje misli”.

Maja i Bilal - screenshot

Rijaliti učesnik i dečko Maje Marinković, Bilal Brajlović, povrijedio je nedavno nogu u “Zadruzi” dok je trčao u prodavnicu. Njegovo stanje je bilo alarmantno pa je hitno prebačen na Institut za ortopediju Banjica, gdje je imao operaciju butne kosti, piše Srbija danas.

Na institutu je boravio prethodnih nekoliko dana, a o njemu su brigu vodili najveći stručnjaci iz te medicinske oblasti.

Brajlović je danas došao na imanje i ponovni susret sa ukućanima je bio vrlo emotivan.

Iskoristio je priliku da pred širokim auditorijumom pohvali medicinske stručnjake koji su vodili brigu o njemu.

– Hteo bih da pozdravim stručnjake iz ortopedske bolnice Banjica. Stvarno su me nevjerovatno ispoštovali. Unutra je bilo mučenje. Bio sam u apartmanu, ja i moje misli… Veliki pozdrav za doktora, četiri sata je trajala operacija. Pozdrav i za glavnu sestru, ona me je primila kao majka. Svaka joj čast i hvala. Sestre… Majo, ne ljuti se. Tamara, Jelena, Bilja, Nora, Maja, Nikola, Sanela, Ljubica… Pozdrav za sve – poručio je Brajlović.

Maja je sve vrijeme sjedila kraj dragog, i kroz suze se smijala. Bilal je otkrio zadrugarima da će privremeno napustiti ”Zadrugu” zbog oporavka, ali da će se, na nečiju veliku žalost, vratiti.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh