Film i TV

Kulići živjeli u kući bez fasade zarasloj u korovu: Obogatili se od rijalitija i sagradili vilu, komšije im sada zavide!

Miljana Kulić postala je poznata javnosti učešćem u rijaliti programima, a malo ko zna da je nekada živjela skromno u trošnoj kući zarasloj korovom.

Miljana nikada nije krila da je u rijalitiju zaradila ogromnu sumu novca, a rijetko ko je vidio njenu kuću prije nego što je postala dio šoua.

Prva rijaliti majka živjela je u Nišu sa roditeljima u kući obrasloj u korov, što se može vidjeti i na fotografijama koje kruže internetom.

Dom porodice Kulić tada je izgledao potpuno drugačije nego sada, neki dijelovi kuće nisu ni postojali.

Međutim, učešćem u nekoliko sezona rijalitija “Zadruga”, Miljana je zaradila novac kako bi renovirala kuću i sada njene komšije u Nišu mogu samo da joj pozavide.

– Maksimalan honorar koji neko može da dobije na nedjeljnom nivou je 3.000, 3.500 eura. Miljana je jedna od tih i sigurno dobro zarađuje. Sad joj se pružila prilika da konačno sina stambeno riješi. Od ovog novca što zaradi napokon će Željku uzeti stan – izjavila je jednom prilikom Marija i otkrila koliki je Miljani zapravo honorar, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh