Film i TV

“NIŠTA NISAM URADILA” Car uhvatio Aleksandrine poglede – napravio SCENU! Odmah počela da se pravda

Rijaliti učesnici, Aleksandra Nikolić i Filip Car počeli su da se svađaju jer su jedno drugom ljubomorisali gdje gledaju.

Aleksandra i Car

– Što gledaš u vrata stalno? – pitao je Car, piše Srbija danas.

– Zato što gledam gdje ti gledaš? – uzvratila je ona.

– Opet isto radiš, ti se okreneš, pa ja vidim gdje gledaš i šta radiš. Imaš pravo da radiš šta hoćeš – govorila je Aleks.

– Mene ne možeš da foliraš nikako. Ti si meni rekla još u četvrtoj sezoni na kog dečka ličim – odbrusio je Car.

– Ne možeš da me ubjeđuješ u nešto što nisam uradila. Šta si ti shvatio? Ja kapiram jer tebe znam, a hoćeš na mene da prebaciš jer si ti gledao u Milicu – odbrusila je Aleks.

– Okrećem se da vidim koliko Miki ima žestoka da bi mi dao pare. Ti dobro znaš, nemoj meni to – govorio je on.

– Čovječe, ja gledam gdje ti gledaš, majke mi moje kažem ti. Što hoćeš da svališ na mene? Ti gledaš, a hoćeš mene da ubediš – rekla je Aleks.

– Ne ljutim se, nemoj takve stvari kad si pored mene da se to ponavlja – dodao je on.

– Nemoj ti pored mene. Ja nisam ništa radila – nastavila je Aleks.

– Ja ne znam ni da li je Milica u kazinu. Gledam žetone i tebe. Ja ti samo kažem da kod mene te fore ne prolaze i te fore budu penal, a da se svađam neću. Ti si flertuša i imaš to u sebi, poznajem te – govorio je FIlip.

– Da li možeš da se zakuneš da nisi gledao? – pitala je ona.

– Evo kunem se, zapazio jesam, ali nisam zagledao i dizao pogled. Bilo bi normalnije da pogledam ja koji sam bio sa njom do danas – rekao je Car.

– Ja ti kažem da sam gledala u tebe i gledala gde ti gledaš. Mića me je gledao ljutito i mislila sam kako će da mi j*be majku. Ti si sa mnom krenuo da se raspravljaš, a ja ništa nisam uradila – pričala je Aleks.

Detaljnije pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh