Film i TV

“ONA JE MONSTRUM!” Verica Rakočević osula po Dalili Dragojević – Meni je to užas i NEMORALNOST!

Kreatorkin sud koji se pamti!

Drugoplasirana takmičarka pete sezone “Zadruge”, Dalila Dragojević svojim postupcima u popularnom TV formatu izazvala je masovne reakcije javnosti, mahom, negativne.

Brojne javne ličnosti dale su tada sud na javnu preljubu koju je učinila Dragojevićka. Ona je sa svojim rijaliti-cimerom Filipom Carom prevarila svog tadašnjeg supruga Dejna Dragojevića.Na ovu situaciju nije ostala imuna ni naša poznata kreatorka Verica Rakočević, koja je svojevremeno dala svoj sud.

– To je tolika monstruoznost, ovo uopšte nije benigno. Da li je moguće da smo okruženi takvim monstrumima? To je moje jedino pitanje na tu priču, to su takvi monstrumi u ljudskom obliku. Ja pratim društvene mreže, kada pogledam to, ja govorim samo o toj ženi (Dalili) – rekla je Verica.

Podsetimo, Dalila Dragojević ostavila je svoju rijaliti-prošlost, kao i priču o propalom braku, ali i propaloj ljubavnoj aferi i posvetila se voditeljskom poslu i svojoj autorskoj emisiji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh