Film i TV

IVAN PRIZNAO OSJEĆANJA PREMA ALEKS: Upao u depresiju zbog nje i Cara – Brine se kako će VJERENICA reagovati na ovo?!

Krio sve vrijeme.

Aleks i Ivan - srbija danas

Za vrijeme Igre istine, Sanja Grujić postavila je pitanje Ivanu Marinkoviću u vezi Aleksandre Nikolić, piše Srbija danas.

Kako je istakla Sanja tom prilikom, očito je da je Ivan potonuo od kako se Aleksandra poljubila sa Filipom Carem, a nakon raskida se ponovo vratio na staro. Marinković je sve to pokušao da dematuje.

– Da li misliš da je nama moglo da promakne to da si ti od poljupca Aleks i Cara kako si potonuo, a kada smo čuli za njihov raskid, ti si procvijetao, što se može vidjeti na tebi. Da li misli da može da nam promakne da je zaljubljen u Aleksandru – pitala je Sanja.

– Iskreno sam bio u depresiji zbog cigara. Potegla se moja tema o mojoj eventualnoj zaljubljenosti o Aleksandri. Brine me jedino, kada je ona u pitanju, prvi put se odvajamo, a ona je sama kod kuće, ja nju ne vidim. Sumnjam da ne podlegne pritisku da kaže sebi: “Pun mi je ku**c više ovoga”, onda se ujedem za jezik, jer bi me sigurno ostavila da sam propio. Ja volim da istjeram sve do kraja. Ne volim da se obraćam u lajv programu nekome i naravno da sam pukao i rekao sam da je zbog toga – rekao je Ivan.

– Mogao si meni da tražiš, ja bih ti dala – rekla je Aleks.

– Čuo sam da je Željkov poklon za Novu godinu spreman za Željka – dodao je Ivan.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh