Film i TV

CAR I MILICA OZVANIČILI VEZU: Aleksandra izgorjela od SUJETE – Ubijeđena da Filip radi sve njoj IZ INATA!

Uvjerava sebe uzaludno.

Aleks, Milica i Filip - srbija danas

Veliki šef je u Bijelu kuću poslao pismo u kojem je saoštio zadrugarima da počinje još jedna Igra istine koju otvara Aleksandra Nikolić.

Ona je odlučila da prvo pitanje postavi svojoj nekadašnjoj drugarici, a sadašnjoj rivalki, Milici Veselinović. 

– Imam pitanje za Milicu. Kaži mi Milice, u kakvom si odnosu sa Filipom sada, kako je moguće da ste tako brzo stupili u vezu? Da li smatraš da nešto što je lako, da je intresantno i da li ćete biti u vezi i da će ti biti vjeran? – pitala je Aleks.

– Filip kada je ušao ovdje, rekao je da mu se ja sviđam. Sinoć se desilo to da smo popričali, da li će mi biti vjeran, ne želim da razmišljam o tome. Filip i ja smo u vezi, ako niste znali… Evo, pošto me ne sluša onaj koji je postavio pitanje, ne zanima me – rekla je Milica.

– Ja baš verujem da to nije iz inata i da nije fejk – rekla je Aleks, piše Srbija danas.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh