Film i TV

NAŠLA UTJEHU KOD ZVEZDANA – Kamera SNIMILA RAZGOVOR Aleks i Slavnića: “Ja sam odlučila da RASKINEM!”

“Bolje oboje da iskulirate.”

Zvezdan i Aleksandra - srbija danas

Aleksandra Nikolić je nakon raskida sa Filipom Carem i njegovom vezom sa Milicom Veselinović sve više u društvu Zvezdana Slavnića, pa je tako i ove večeri snimljena kod njega u pabu, piše Srbija danas.

– Razmisli malo. Zamisli da ste tri, četiri mjeseca… Dejan, Dalila, svi bi ušli. Zamisli onda taj tvoj pritisak. Bila bi repriza samo drugi akteri. Bolje oboje da iskulirate. Sad da li te je za*ebao za ovo, to je diskutabilno – rekao je Zvezdan.

– Pričao sam sa njim – rekao je Zvezdan.

– Ja sam odlučila da ne budemo zajedno – rekla je Aleks.

– Što se nerviraš onda? – pitao je Zvezdan

– Baš mislim da su jedno za drugo – rekla je Aleks.

– To ti kažem – rekao je Zvezdan.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh