Film i TV

“MILI, ŠTA JE SA NAMA?!” – Dalila nije izdržala, poslala Caru poruku pred njegov ulazak u Zadrugu!

Filip Car je noćas ušao u Zadrugu 6 i odmah napravio haos.

Dalila i Car - screenshot

Osim što se sukobio sa pojedinim zadrugarima, te je nekoliko puta dolazilo do fizičkog kontakta i reakcije obezbjeđenja, ono što je gledaoce Zadruge najviše zanimalo da vide, jeste kako će proteći njegov susret sa Majom Marinković. 

Osim susreta sa Majom, mnoge zanima i reakcija na njegov ulazak, Careve velike ljubavi i Majine vječite suparnice, Dalile Dragojević. Vicešampionka pete sezone ovog rijalitija, nekoliko puta je istakla da je rijaliti formati više ne zanimaju, ali nije krila da povremeno “baci pogled” i na šestu sezonu, piše Srbija Danas.

Iako se posvetila svom novom poslu, vođenju svoje emisije na jednoj televiziji, Dalila je čini se ipak imala reakciju na zbivanja u Bijeloj kući od noćas. 

Baš u vrijeme kada se Car uselio u kuću, Dalila je objavila stori iz svog stana, gde joj je društvo pravio kolega, a na snimku se čuje kako Dragojevićeva pjeva stihove koje su mnogi protumačili kao poruku za bivšeg dečka. 

– Mili, mili šta je sa nama? Mili, život postaje drama – pjevala je Dalila dobro poznate stihove Dragane Mirković. 


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh