Film i TV

PREKINUTO PRIMIRJE- Marija Kulić opela po Marinkoviću: Moja dobra volja je što mu dozvoljavam da vidi dijete!

Ponovo su zaratili.

Marija i Ivan - kurir.rs

Primirje Marije Kulić i Ivana Marinkovića kratko je trajalo, a sada su akteri ušli u novi sukob, piše Alo.
   

-On nije imao potrebu ni danas, a ni u nedjelju da vidi Željka – rekla je Miljana.

-Nije mi se dopalo što je odma poslije napao Miljanu, a mislila sma da je sa te strane spuštena lopta. Uopšte nije bio korketan – rekla je Marija.

-Nisam je napao nego je ona pognute glave slušala tvoje izlaganje. Ona je mogla u toku tvog izlaganja bar jednom da kaže nešto, a kad je vidjela moju rekaciju, e onda je potvrdila Marijine riječi – rekao je Ivan.

 

-Sinoć mi je rekao “j dete, bitno da ima ko da ga čuva” u sobi kad sam došla iz izolacije – rekla je Miljana.

-Više puta kad su bila pisma za navesti, više puta sma procienila da on spada, ali ga nisam navodila da ne bi bilo da kvarim nešto, a spustili smo loptu. Mislim da mržnja prema Miljani, a on mrzi nju samo jer je rodila dijete, to tako izgleda. On pola sata priča o zvijezdama umjesto da podži majku svog djeteta, on podržava turtu i murtu. Između njih u ljubavnom smislu nema ničega, ali naravno da treba da je podrži i u pobjedi ako bude, kao i on ako bude. Pa Miljana je glasala za njega u onom rijalitiju – rekla je Marija.

Da – rekla je Miljana.

 

– I moji su za nju glasali ovdje, doveli su je do trećeg mjesta – rekao je Ivan.

-Mislim da je njemu sve ovo rijaliti, da preko nas tjera inat. Ja sam do sad žijvela bez Ivana niti mi je u životu potreban. Moja dobra volja je da vidi dijete, a i sad kad god hoće može da dođe da vidi dijete – rekla je Marija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh