Film i TV

MILJANI POZLILO! Svi zabrinuti jer povraća, pitaju se da li je TRUDNA!

Zadrugarka Miljana Kulić je otkrila da ima mučnine, te da je povraćala, a s obzirom na to da se prije nekoliko mjeseci borila za život, mnogi su se zabrinuli za njeno zdravstveno stanje.

Miljana Kulić - Screenshot/YouTube

Pored toga, vrlo je moguće i da je rijaliti zvijezda u drugom stanju, ali u Miljaninom slučaju bi trudnoća mogla da izazove komplikacije sa fatalnim ishodom…

Miljana Kulić se danas požalila na mučnine i priznala je da je povraćala. Zadrugari su joj odmah prišli i pitali je da li je možda pojela nešto teško za želudac, koji je operisala prije nekoliko mjeseci. Nakon pomenutog zahvata pojavile su se komplikacije zbog kojih se nedjeljama borila za život.

Strogo joj je zabranjena hrana koja je teška za varenje, kao i prejedanje, ali Kulićeva je sama priznala da se nije poštovala strog režim ishrane kojeg bi trebalo da se drži. Zato su se svi zabrinuli da joj se zdravstveno stanje nije pogoršalo zbog operacije i uplašili da opet ne padne u bolničku postelju.

Da stvar bude gora, doktori su ustanovili da Miljana ima tromb, te nikako ne planira ni trudnoću, ni abortus

Međutim, rijaliti zvijezda je imala nezaštićen odnos sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, pa sada mnogi sumnjaju da je Kulićeva opet u blagoslovenom stanju. Iako su vijesti o prinovi uvijek lijepe, u njenom slučaju bi trudnoća mogla da se završi fatalno.

Zato se svi nadaju da je u pitanju samo prolazna mučnina, a šta je tačno u pitanju ostaje nam da saznamo u danima pred nama, piše Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh