Film i TV

“DA NOSIM NA DUŠI DISKVALIFIKACIJU!” Zvezdan spreman na ŽESTOK SUKOB sa Urošem Ćertićem! Najavio HAOS?

“Ne može da vas dira!”

Miljana Popović, ovonedeljni vođa Zadruge 6 prišla je Zvezdanu Slavniću da mu se požali na Uroša Ćertića.

Ona nije želela danas da se upleće u problem koji nije njen, iako je dobila osude.Podsetimo, Uroš i Zvezdan su danas imali žestok sukob kada je Zvezdan pozvao sve devojke koje se plaše Ćertića da se obrate njemu.

– Je li dosta teško… Što sam uradila za tebe – rekla je Miljana.

– Moraš da mi pojasniš. Od kada sam ja pričao sa njim, danas sam kad se ovo desilo, džabe… – šaputao je Zvezdan.Mene je najviše napao i svi su ćutali. I onda svi očekuju da tuđe ratove vodim, i Mića mi je prebacio – rekla je Miljana.

– Moja stvar je bila kada sam ja njemu spomenuo ono. Znam da će sve pričati sa njim – dodao je Zvezdan.

– Te stvari nisu okej, ne bih mogla da podnesem da nosim na duši nečiju diskvalifikaciju, on hoće da te isprovocira – rekla je Miljana.On je danas to uradio. Rekao sam devojkama ko se njega plaši neka dođe kod mene. Ne može da vas dira – rekao je Zvezdan.

– Nije zahvalno žaliti se – dodala je Miljana.

– Nećemo tuče ne brini se slobodno – dobacio je Petrući.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh