Film i TV

“ALEKSANDRA IMA UROĐENI POGLED ZA ZANAT KOJIM SE BAVILA!” – Kristijan Golubović nikad suroviji o Nikolićevoj

Žestoko je isprozivao!

Kristijan Golubović - srbija danas

Kristijan Golubović oglasio se za medije i prokomentarisao odnos Aleksandre Nikolić i Zvezdana Slavnića o kojem bruji cijeli region, piše Srbija danas.

– Aleksandra ima taj urođen pogled za zanat kojim se bavila. Njoj nije nepoznato da pogleda muškarca na sebi svojstven način i da on pomisli da je to to i mi kao publika da pomislimo. Ona drugačije ne zna ni da gleda muški rod, samo na taj način. Ona i kad misli da joj se sviđa i kad ne misli, ona tako zablenta. Ne bih je kritikovao na pogled. Ja polazim od one čokoladice, što je bila sa Bilalom, i to je već probudilo, samo ne znam da li je to njihov dogovor da pravi takve zamke, da bi ostajala u centru pažnje. Ništa me ne bi čudilo da je tako. Nije ona mnogo inteligentna da sakrije, ako joj se neko dopada.

– Njen je ogroman ulog i mali ju je dobro namazao šta treba da radi po bilo koju cijenu i samo joj je jedno rekao i jedino da će s*ebati njega i sebe ako ga bude prevarila. Ona kad bi to uradila gubi veliki dio kolača i to je veliki dogovor. Za njih budućnosti nema. Neizvjesnije je između njega i Aleksandre, nego njega i Dalile, niža mu je i po mozgu i po godinama, ali ona traži nešto drugo i ona želi samo da putuje i da nije domaćica kod kuće. Sjećamo se kad me je pitala kako se prže jaja, sve vam je jasno.

Podsjetimo, Kristijan je gostovao u emisiji Između dve vatre u kojoj je žestoko potkačio Dejana Dragojevića, ali i detaljno opisao odnos sa Aleksandrom Nikolim, Cijelu emisiju pogledajte ispod ovog teksta:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh