Film i TV

MILJANA OPET VIRALNA: Kulićeva SPAVA I JEDE – Ovo samo ona može!

Potpuni hit na mrežama.

Miljana Kulić

Miljana Kulić nastavlja da, nesvjesno, pravi viralne snimke koji preplavljuju društvene mreže, piše Srbija Danas.

Već smo pisali o tome koliko je Miljana zasmijala čitav region kada ju je kamera snimila da sjedi i spava, a sada se pojavio još jedan sličan snimak, možda još i smiješniji.

Miljana je ovonedjeljni potrčko sa Ivanom Marinkovićem, pa spava u izolaciji, a noćas je uspjela istovremeno da jede i spava!

Iscrpljena od svađanja sa Nenadom Macanovićem Bebicom, Miksi je brzo zaspala, ali je izgleda u isto vrijeme poželjela nešto i da pojede. Ona je uzela keks koji joj je stajao na krevetu i dok ga je jela u sjedećem položaju zaspala je i glava je krenula da joj pada. Kako se to desilo, Miljana se naglo probudila ali je ubrzo ponovo zaspala u istom položaju.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh