Film i TV

CIJELA PORODICA ĐOGANI SE OKUPILA DA PROSLAVI! Nakon gubitka bebe, Luna podijelila SREĆU sa svima

Najpoznatija rijaliti porodica kod nas, Đoganijevi, sinoć su se okupili lepim povodom.

Slavlje

Anabela i njene kćerke Luna, Nina i Blankica, kao i njena unuka Mia, otišle su na slavu kod porodičnog prijatelja, pjevača Save Perovića.

Aranđelov dan su proslavili u intimnoj atmosferi, gdje su se opustili do maksimuma, a zatim i nazdravili uz rakijicu.

Kako se zabavljaju, pokazala je Luna Đogani na Instagram storiju, uz poruku domaćinu Savi.

– Srećna slava domaćine – napisala je Đoganijeva i tagovala svog najboljeg druga.

Inače, podsetimo, Luna Đogani nedavno je, na veliku žalost, izgubila bebu u trećem mjesecu trudnoće, koju je čekala sa suprugom Markom Miljkovićem.

– Izgubili smo ovu trudnoću poslije 12 nedjelja. Saznali smo par dana ranije, nismo htjeli odmah da pričamo, da malo prođe. Tako je trebalo da bude, neki virus je prošao kroz mene, tako je doktorka rekla, plod je bio jako mali, znaju žene koje su prošle kroz to. Šta god se desi majci to utiče na plod, bila sam loše, nisam znala da sam trudna kada sam išla u Ameriku. Srce je prestalo da kuca, hvala Bogu, dobro je što je bilo rano, dok se nije formiralo – istakla je Luna, piše srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh