Film i TV

LEONARDO DI CAPRIO I GIGI HADID UHVAĆENI NA DJELU: POKUŠALI SE SAKRITI, ALI BEZUSPJEŠNO

Leonardo DiCaprio i Gigi Hadid “uhvaćeni” su dok su napuštali restoran Cipriani u New Yorku. Kada su primijetili fotografe, pokušali su se sakriti.

Leonardo DiCaprio i gigi - Hayat

Glumac je spustio kačket i stavio zaštitnu masku, a manekenka je lice prekrila šalom. Američki mediji su još u septembru objavili vijest da su u ljubavnoj vezi.

On je viđen u Milanu na isti dan kada je ona tokom sedmice mode nosila reviju brenda Versace. Također su boravili u istom hotelu dok je trajala sedmica mode u Parizu, a zajedno su proveli i Noć vještica.

Podsjećamo, Leonardo je u augustu raskinuo vezu s 25-godišnjom Camilom Morrone. Gigi je u septembru raskinula sa Zaynom Malikom, s kojim ima kćerku Khai. On je navodno bio nasilan prema njenoj majci Yolandi. prneosi “Hayat“.

Gigi i Leonardo – Hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh