Film i TV

NACIJA JE PLAKALA ZBOG SUSRETA SA SINOM: Mali Željko je POTPUNO ISTI otac – Objavljena FOTKA PRIJE Zadruge!

Pogledajte.

Miljana i Ivan

Ivan Marinković je jedan od najintrigantnijih učesnika šeste sezone Zadruge, a njegov odnos sa porodicom Kulić i sinom Željkom prati čitava nacija, piše Srbija danas.

Ivan je sa Miljanom napravio dete 2017. godine u rijalitiju, a maleni Željko je prva rijaliti beba u Srbiji. Poznato je da Marinković nije imao nikakav odnos sa svojim četvorogodišnjim sinom, a pre dva dana je odlučio da poseti sina koji boravi u apartmanu u okviru Zadruge, jer su mu majka i baka učesnice istog. 

Prvi susret oca i sina bio je izuzetno emotivan, te je celi regiom plakao od sreće, ali i tuge. Sada su društvenim mrežama počele da kruže Ivanove slike iz detinjstva, a ljudi ne prestaju da komentarišu koliko Željko zapravo liči na svog oca. 


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh