Film i TV

“KONJ SI!” Šok na nominacijama, Maji Kovačević popustile kočnice – “URADILA SI NEOPROSTIVO!”

Svi su čekali ovo suočavanje.

Maja Kovačević

Sinoć su zadrugari birali između Maje Marinković i Bilala Brajlovića, a većinom glasova je odlučeno da će Bilal biti prvi nominovani za izbacivanje, piše Srbiaj danas.

Kao i uvijek, svaki zadrugar je ustao i izrazio svoje mišljenje o potrčcima, a ovoga puta su svi jedva čekali da vide koga će poslati u izolaciju Maja Kovačević, budući da je Bilal prevario Marinkovićevu upravo sa njom. 

– Ja ću kratko i jasno. Maja i on su mi savršen par u svakom smislu te riječi i na pozitivan i negativan način. Maja večeras izgleda kao lejpotica iz Indije. Iz Indije kreće jedan način razmišljanja, da uvrede gledamo kao poklone, ako ih ne prihvatiš, ostaju tebi. Ja tvoje uvrede nisam prihvatila, ostavljam ih tebi – rekla je Maja.

– Ti si meni uradila nešto neoprostivo. Bila sam super s tobom, dala sam ti svoju pidžamicu jer ti nisi imala, a ti si mi to uradila. Ispala si loš čovjek prema meni. On je više kriv, ali si i ti kriva, i te uvrede si zaslužila – počela je raspravu Marinkovićeva. 

– Što se njega tiče, ko je konj, kaži mu da je konj. Konj si, šaljem te u izolaciju – rekla je Maja Bilalu i nasmijala sve za stolom.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh