Film i TV

MARIJA POKLANJA IVANU DIO KUĆE U NIŠU: Donijela zvaničnu ODLUKU – Ne želi da Željko više bude RAZDVOJEN od OCA

Marija Kulić nakon emotivnog brodoloma Ivana Marinkovića zbog njegovog sina, Željka Kulića, donijela je odluku koja je iznenadila mnoge.

Marija Kulić - novi

– Ivane, dođi i ti u Niš, pa ćemo svi zajedno da živimo. Ti i Jelena gore, napravit ćemo sprat. Ozbiljno ti kažem, ja nemam nikakav problem. Gore neka napravi sprat – dobacila je Marija, piše srbija danas.

– Ja idem još južnije – rekao je Ivan.

– Od svog novca praviš svoj sprat i sa svojim sinom sam – rekla je Marija.

– Imat ćete poseban ulaz – našalila se Miljana.

– Ima mjesta i za bazen… On ima svoj život sa ženom, ja to predlažem. Besplatno dajem plac, da bi bio sa sinom – dodala je Marija.

– On je prvo rijaliti dijete, mora da ima veze. Ima talenat, može da bude voditelj – rekao je Ivan.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh