Film i TV

ALEKSANDRA SUBOTIĆ SE ZAPOSLILA – u cugu zaradila 7.000 EURA! Evo čime se sada bavi – biznis joj CVIJETA

Riješila da ima svoj dinar.

Aleksandra Subotić - Screenshot

Rijaliti zvijezda i starleta Aleksandra Subotić se nakon pomirenja sa Pecom Raspopovićem brzo snašla i riješila da ne zavisi od novca svog nevenčanog supruga.

Njen posao je naglo procvijetao zbog nezavidne situacije u kojoj se našla, kada su raskinuli, a sada je nastavila vrijedno da radi. Izvor blizak Subotićevoj otkriva kako se starleta snašla i počela da zarađuje, a da pri tome nije izlazila iz kuće.

– Kada se desio skandal sa Majom Marinković i Pecom, broj njenih pratilaca na Instagramu naglo se povećao, izjave na tu temu nije davala, ali kako nije znala šta će se desiti s njenim ljubavnim životom, riješila je da stvari uzme u svoje ruke – počinje izvor i dodaje…

– Riješila je da postane influenserka i da reklame na ovoj društvenoj mreži počne ozbiljnije da naplaćuje. Tako je za samo jednu fotografiju koju objavi na Instagram priči, Aleksandra počela da uzima 200 evra, dok za objavu na samom zidu Instagrama, starleta traži 300 evra. Ovaj cjenovnik važi i dalje, a Sandra sarađuje sa gotovo svima koji joj pošalju ponudu – priča sagovornik.

Po riječima izvora, Subotićevoj ovaj vid poslovanja ide sasvim dobro jer svako ko želi da se pojavi na njenom profilu, sa svojom robom ili uslugom bar jednom, mora za to da izdvoji minimum 500 evra.

– Aleksandra ima stalne klijente, a gotovo niko od njih ne želi da prekida saradnju, već unaprijed ugovaraju na mjesečnom nivou koliko će se fotografija i kada pojaviti na njenom Instagramu na kome je prati preko 260.000 ljudi. Njena zarada na mjesečnom nivou često zna da premaši i cifru od 5.000 evra – završava izvor za “Alo!”.

Aleksandra Subotić je potvrdila saznanja, ali i otkrila koliko je do sada najviše zaradila od samo jedne kampanje.

– Samo sam jednom do sada imala veliku kampanju od koje sam u cugu zaradila 7.000 evra. Taj posao sa jednim brendom sklopila sam uz pomoć mame, ali takve stvari se ne dešavaju često – iskrena je bila Subotićeva u intervjuu na Hajp televiziji.

Posebno interesantno u ovom slučaju je to što Aleksandra prodaje stvari koje je dobila kao kompenzaciju.

– Ja odjeću nisam kupila, ali je nisam ni dobila na poklon. Svaku stvar koju sam dobila u kompenzaciji, ja sam morala i da “odradim”, da je slikam i da joj se posvetim. Prodajna cijena je u skladu sa tim – obrazložila je Subotićeva.

Podsjetimo, bivša rijaliti učesnica Aleksandra Subotić je tokom ljeta bila u centru skandala kada ju je zbog drugarice Maje Marinković ostavio partner Peca Raspopović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh