Film i TV

MAJA PRIREDILA JAVNO PONIŽENJE TAKIJU: Rasplakao se i problijedio u EMISIJI UŽIVO – Dotakla svoje MORALNO DNO

Ovome se nije nadao.

Taki i Maja - Screenshot

U “Zadruzi” se juče odvilo vjenčanje Maje Marinković i Bilala Brajlovića.

Njih dvoje su nakon ceremonije vjenčanja i proslave u Beloj kući, otišli u hotel kako bi proveli svoju prvu bračnu noć, piše Srbija danas.

U studiju kod Dušice Jakovljević gost je između ostalih bio i Majin otac, Radomir Marinković Taki, koji je komentarisao odnos svoje kćerke i zeta, kao i aktuelna dešavanja u rijalitiju.

U jednom trenutku na ekranu studija puštena je žestoka akcija Maje i Bilala.

Taki je ostao bez riječi i krenule su mu suze, a u isto vrijeme ga je oblio i znoj kada je ugledao svoju kćerku u ovom izdanju. On je bio uporan u namjeri da napusti emisiju jer nije mogao da podnese javnu sramotu koju mu je ona priredila.

Voditeljka Dušica jakovljević uspjela je da ga smiri ističući da je sve to normalno i da im je prva bračna noć, pa je Taki nakon dugog premišljanja ipak odlučio da ostane do kraja u emisiji.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh