Film i TV

MAJA MARINKOVIĆ SE ZARAZILA U “ZADRUZI”?! Svjesno sebe izložila RIZIKU – Hitno mora na LJEKARSKI PREGLED?!

Za vrijeme momačke večeri u “Zadruzi”, Bilal Brajlović prevario je svoju djevojku Maju Marinković sa Majom Kovačević.

Maja i Bilal

Nakon toga nastao je žestok haos između ljubavnog para jer Marinkovićeva nije mogla da pređe preko javne prevare, a pored toga istakla je kako Kovačevićeva navodno ima neku polnu bolest jer zna sa kakvim je sve momcima bila.

U toku jedne od svojih mnogobrojnih rasprava, Maja je rekla Bilalu da će mu preći preko izdaje i obnoviti odnos sa njim samo pod uslovom ako ode kod urologa da se pregleda jer sumnja da je pokupio neku bolest od djevojke sa kojom ju je prevario.

Juče je u “Zadruzi” bilo vjenčanje Maje i Bilala, a nakon ceremonije i proslave mladenci su otišli u hotel gdje su trebali da provedu svoju prvu bračnu noć.

Maja je bila istrajna u odluci da neće imati intimne odnose sa svojim “mužem” ali u jednom trenutku su joj popustile kočnice i prešla je preko svog obećanja.

Svojim postupkom priredila je javno poniženje i Takiju u emisiji uživo, zbog čega se rasplakao i želio da napusti emisiju, ali ga je voditeljka spriječila, piše Srbija danas.

Da li će Maja shvatiti šta je uradila i tražiti pregled kod doktora iz straha zbog bolesti ili je sve to pričala o Kovačevićevoj samo iz čistog bijesa, ostaje nam da ispratimo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh