Film i TV

PRIZNALA DA JE PODVOJENA LIČNOST? Maja otkrila svoju NAJVEĆU TAJNU – Jedna stvar UTIČE na njeno STANJE

Za vrijeme prve bračne noći, Maja Marinković i Bilal Brajlović pričali su o svom odnosu.

Maja Marinković - Novi

Bilal je istakao da smatra da se u Maji bore dvije ličnosti, jedna dobra i jedna loša, ali da je za sve to kriv njen horoskopski znak, piše Srbija danas.

– Koliko sati ima? Tačno imaš vrijeme kada si loša i kad si dobra. Imaš dvije ličnosti u sebi. Marija je dobra strana, koju prikrivaš, a Maja je loša. To vodim sada u tvom pogledu. Što ne voliš biti Marija – rekao je Bilal.

– Ja sam blizanac u horoskopu – kazala je Maja.

– Blizanac si. Marija i Maja. Ti ne voliš da budeš Marija, bježiš u podznak, lav, a tu si Maja. Je l’ griješim? – upitao je Bilal.

– Sad bih ti dala jedan se*s. Ja sam u duši dobra osoba – kazala je Maja.

– Ja mislim da nisam pokvaren čovjek – rekao je Bilal.

– Ti? Ti si užasno pokvarena osoba – rekla je Maja.

– Trunke pokvarenosti nemam u sebi. Ajde mi reci zbog čega sam ja pokvaren, ali ako ne računamo prevaru? – upitao je Bilal.

– Precrtao si Alekandrin i Dejanov potpis na šolji – kazala je Maja.

– A šta ti radiš ljudima? – upitao je Bilal.

– Ja im radim sve ono što oni meni rade, vrlo jednostavno. Mene zovu ‘Maja istina’ – kazala je Maja.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh