Film i TV

UGASIO JOJ CIGARETU NA GLAVU! JEZIVO! KRV SE SLIVA NIZ OBRAZ – Necenzurisani snimak JEZIVE tuče u zoru

Toko jutarnjih časova, nakon djevojačke i momačke večeri, Maja Marinković saznala je od zadrugara da se Bilal Brajlović ljubio sa Majom Kovačević…

Maja i Bilal

Toko jutarnjih časova, nakon devojačke i momačke večeri, Maja Marinković saznala je od zadrugara da se Bilal Brajlović ljubio sa Majom Kovačević, pa je uletjela u pušionu gdje je on bio i fizički ga napala, a on joj je uzvratio.

Ono što je još kamera zabilježila je momenat kada je Maja nasrnula na Bilala, on je počeo da je šutira, a kako je držao upaljenu cigeru u ruci, istu je ugasio na njenoj glavi!

Necenzurisani snimak šokirao je sve, a Bilal je potom počeo da iznosi detalje Majinog intimnog dijela, aludirajući da joj higijena nije na zavidnom nivou, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh