Film i TV

“JE L’ PODOBNA MAJKA KOJA SE KOCKA I KORISTI NA.KOTIKE?” Ivan Marinković UDARIO na Miljanino MAJČINSTVO, Marija skočila

“Ti si na,koman i al,oholičar!”

Miljana i Ivan

Na temu odnosa Ivana Marinkovića sa malim Željkom, reč je dobio Nenad Macanović Bebica, te optužio Ivana da laže.

– Ma to što priča nema veze sa vezom. Slagao je da se čuje sa Sinišom – rekao je Bebica.

– Pa, čestitao sam rođendan – rekao je Ivan.

– On nema pravo da priča o tome da li je Miljana podobna majka. Ja to mogu da kažem, jer sam ja proveo vreme sa njima. Znam ja kako se ona ponaša prema Željku noću – rekao je Nenad.

– Je l’ podobna majka ona koja se kocka i koristi na.kotike? To je Marija rekla – skočio je Ivan.

– Ona je probala, majmune. Ti si na.koman i al..oholičar, bivši. Od nje ne može mnogo da se očekuje, a s obzirom na njene mogućnosti, odlična je – drala se Marija.

– Nemojte dete mešati sa time – skočio je Mića.

– Šta je ona meni sve rekla? Ja sam rekao na osnovu onoga što je rečeno, da napolju Jelena priča i ostalo. Ja sebe ovde da ponižavam, neću. Ja neću sebe da gazim, ovi ljudi su zlotvori, gledaću napolju – rekao je Ivan.

– On je takav manipulator, da namerno vređa. Ja njega odlično znam – rekla je Marija.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh