Film i TV

JEZIVE TVRDNJE O MILJANINOJ SESTRI, ODREĐENOM STARATELJU MALOG ŽELJKA – “Stravično ubistvo u Nišu”

Žestoke prozivke!

Kulićke - Novi.ba

Otkad je prag prijalitija Zadruga prešla Marija Kulić, poveo se žestok rat Ivana Marinkovića, oca Miljaninog djeteta, i Kulićki.

Marija je osula paljbu po njemu jer kako tvrdi on ne zaslužuje da se zove ocem, na šta se Ivan branio i krenuo u kontra napad iznoseći žestoke uvrede o Mariji i cijeloj porodici Kulić.

Marija je donela šok odluku, da nakon njene smrti staretalj nad Miljaninim sinom, preuzme njena mlađa sestra Tijana Kulić. To je Miljanu šokiralo, pa je počela da plače u prostoriji za pušenje, a onda ju je majka dodatno dotukla.

– Poslije moje smrti staratelj će biti Tijana – poručila je Marija.

– A zašto? – uzvratila je Miljana.

– Ti ideš u rijaliti – odbrusila je Marija.

Podsjetimo, dosta se spekulisalo da li je Miljana staratelj nad Željkom, da bi u jednoj od prethodnih sezona istina isplivala na videlo. Marija je potvrdila spekulacije da je ona upisana kao Željkom staratelj, što nikoga nije šokiralo, budući da je istakla da zbog kćerkinog mentalnog stanja je donijela takvu odluku.

Ipak, kako bi nastavio rat sa Kulićkama i van rijalitija, podrška Ivana Marinkovića objavila je isječak iz novina u kome se navodi da je navodni bivšo dečko Tijane Kulić osuđen za teško ubistvo u Nišu, sarkastično navodeći Tijanu kao staratelja koji treba poslije Marijine smrti da se brine o djetetu, pieš Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh