Film i TV

“TI SI MAJKA MONSTRUM, SVIĐA TI SE BEBICA” – Isplivale JEZIVE tvrdnje o Mariji, Miljana ČULA SVE – nastao haos!

U toku je sastanak na kome zadrugari glasaju za najdvoličniju osobu. Ovonedjeljni vođa Aleksandar Sauer dao je riječ Mariji Kulić.

Miksi, Bebica i Marija

– Dobar dan, gledaocima. Ja ću da se vodim, a to treba i svi, iz ličnog primera. Imali ste dva meseca da vidite ko je dvoličan. Ja ću time da se vodim. Ono što sam gledala do sada, najdvoličnije osobe su Zorica i Marina – krenula je Marija.

– P*ši k*rac. Toliko si lažna i dvolična. Sve sam prošla kao majka sa tobom, a ti si p*čketina smrdljiva. P*ši k*rac Bebici, j*bala bi se sa njim. Vi niste Sveto pismo, ovde sve lažete, sve jedete g*vna! – uzvratila je odmah Zorica.

– Odlično, gospođo Zorice. Ako Zorica voli Miljanu, ne može da podrži Ivana Marinkovića, jer je Kristijanu pričala kako ju je maltretirao na “Farmi”, a poslije se slizala sa Ivanom kad je Kristijan otišao. Ako voli Miljanu, ne može da podržava Miljaninu vezu sa Zolom. Namerno je vređala Nenada, moj prijatelj ne može da bude, ako ne podrži ono što ja kao majka mislim da je najbolje za moje dete – nastavila je Kulićka.

– P*ši k*rac Bebici i nemoj da lažeš ovo dete da je čovek za nju, Bebica je čovek za tebe. Ti si majka monstrum, sviđa ti se Bebica. Smradu jedan niški, pačavro! Smradu jedan, ne obraćaj mi se, j*baću te dok si ovdje – nadovezala se pjevačica.

– A Marina je podučavala Ivana Marinkovića da ima pravo na dijete i podučavala ga kako da uzme dijete, a Miljani pričala drugu priču – nastavila je Marija.

– Ja Ivana Marinkovića ne podržavam, zato me i napada. Ali tačno je da sam to rekla, bilo je reči oko starateljstva, a ja sam rekla da bi Miljana morala da da potpis – odgovorila je Marina.

– Izabrala sam Marinu, jer mi je dijete najslabija tačka – dodala je Kulić, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh