Film i TV

MIRZA HATIĆ PONIZIO DALILU: Nećeš da se blamiraš, a imala si intimne odnose pred kamerama

Bivšu zadrugarku Dalilu Dragojević izvrijeđao je u uživo uključenju tiktoker i bivšeg robijaš Mirza Hatić.

Dalila Dragojević - pink

Naime, tokom uživo prenosa njih dvoje su igrali popularni meč na TikToku, a opklada za onog ko izgubi je bila da mjauče. Međutim, Dalili se to nije dopalo, pa je napravila problem.

-Neću da mjaučem. Uskoro treba da radim ozbiljan posao, ne želim da se blamiram – poručila je Dalila Mirzi na šta je on burno reagovao.

-A kad si se gu.ila u “Zadruzi”? Hoćete zbog toga snimiti. Spavala si tamo pred svima, a sad vamo nećeš da kukuričeš. Je li to moral? Šta je to? Šta glumiš ti, jesi li ti svetica? – poručio je bijesno Hatić.

-Šta ti je Mirza? – vikala je ona.

-Nije mi jasno to. Imala si odnose, milion ljudi te gledalo, sad glumiš ovde sveticu – poručio je Mirza bijesno, nakon čega je Dalila ugasila uživo prenos, piše Kurir.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh