Film i TV

Marija Kulić je ušla u Zadrugu, ali to nije sve! Otkrila DETALJE UGOVORA, ovo je SAMO NJOJ dozvoljeno!

Zahtjev joj je ispunjen.

Marija Kulić - Screenshot

Marijina uloga u ovoj sezoni će biti posebna, budući da se u kući nalazi njena ćerka Miljana, ali i njena tri bivša momka, kao i otac njenog djetete, a Marijinog unuka, Ivan Marinković.

Upravo o Marinkoviću je Nišlijka imala svašta da kaže, a Aleksandri Nikolić je čak i zamerila što se druži sa njim.

– Kako možeš da sediš pored g*vneta? Pa on sebi i svojoj djeci ne misli dobro, baš će tebi da misli – poručila joj je Marija.

– Ja sa njegove strane prema meni zaista nijednog trenutka nisam osjetila nešto loše, odmah bih provalila – rekla je Aleks.

Poznato je da Kulići imaju poseban tretman u rijalitiju jer je sa njima i Miljanin sin Željko, a po ugovoru dijete ne smije da se snima i ne provodi vrijeme u Bijeloj kući. Upravo zbog toga, već nekoliko sezona unazad za malog Željka je pripremljen apartman u kojem boravi, a Marija je u razgovoru sa Aleks otkrila da će ove sezone spavati tamo a ne u sobi sa ostalim učesnicima, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh