Film i TV

“UZET ĆU DIJETE NAPOLJU!” Ivan POBJESNIO kada je ČUO KO će biti staratelj malog Željka poslije Marije!

Nastao je potpuni haos.

Marija i Ivan

Marija Kulić i Ivan Marinković su se ponovo sukobili, on je najavio da će odma po izlasku pokrenuti postupak oko preuzimanja djeteta, piše Srbija danas.

– Slao je ženi tri puta poruke i pokazao, pitao kad može da vidi decu, ona mu je rekla da idu u Hrvatsku, da će se javiti. Imao je želju. Uvek je spominjao ćerke, upoređivao sa Željkom. Non-stop priča o deci – rekla je Marija.

– Znači ako priča, ne mora da ih viđa – rekao je Zola.

– Marija je rekla da je Bebica čovek za kuću kom ti možeš samo pod prozor da pljuneš – rekao je Darko.

– Ne mogu da verujem da žena koja nema dana radnog staža… – rekao je Ivan.

– Držala sam dragstor 12 godina – rekla je Marija.

– Ja sam čuo da je ćerku sa 12 godina slala u kafanu, onda Miljana dobija ozbiljne dijagnoze jer je postala poznata tako što je pratila muškarce, farbala kerove, kuće i ograde, da li je završila likovnu akademiju ne znam. Siniša je svojstven, svaka čast šta trpi u svojoj kući. Znamo kako su oni živeli ranije. Poslali su Miljanu u rijaliti, honorari rastu iz godine u godinu, iskoristiti dete, ona je toliko nju izmuzla – rekao je Ivan.

– Nisam došao ovde da rešavam ove stvari. Marija ne može da živi bez rijalitija, Miljana je staložena i neće da pada pod provokacije, znači da ima cilj, a to je Zola. Hoće normalnu vezu bez uloge njene majke. Podržavaš ovog degenerika – rekao je Ivan.

– Ma šta je uradio loše? Ti Zolu podržavaš – rekla je Marija.

– Navodiš nas da sumnjamo da imaš emocije prema njemu. Ti si žena monstrum koja ubija decu, navela si ćerku da ubije četvoro dece, a tvoja druga ćerka je bila sa čovekom koji je ubica. Vodi Bebicu kući – rekao je Ivan.

– Željko je pre svega dobro dete, a ti si monstrum. Na tebe nije ni u kom smislu – rekla je Marija.

– Videćemo napolju šta će da bude. Vidimo se napolju – rekao je Ivan.

– Ja sam staratelj, a Tijana će biti posle moje smrti – rekla je Marija.

– Ja ću da ga uzmem, mogu na sudu. Ja sad mogu da dokažem da je moj, ovde da tražim DNK – rekao je Ivan.

– Ti si i ovde pokušavao da uzmeš Željka, slao si ovde socijalni rad – rekla je Marija.

– Ja ću ga uzeti, videćeš – rekao je Ivan, piše Srbija danas.

– Nećeš da budeš živ. Ako hoćeš da živiš, živi. Ako hoćeš da umreš dođi da uzmeš dete – rekla je Marija.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh