Film i TV

SAMO 2 SATA PRED VANREDNO UBACIVANJE, ZAVRŠILA NA INFUZIJI – Objavljena fotografija pred POČETAK EMISIJE

Da li će se pojaviti?

Večeras je produkcija Pink televizije najavila Vanredno ubacivanje Marije Kulić Zadrugu 6, kao i emisiju “Pitanja novinara”.

Takmičari će se šokirati ovim transferom, budući da je večeras trebalo da budu Nominacije, a sutra, u subotu, Pitanja Novinara i Vanredno ubacivanje.

Dušica Jakovljević – Screenshot

Voditeljka Dušica Jakovljević se oglasila na Instagram profilu i zabrinula sve svoje pratioce objavom, da je prikačena na infuziju, te su svi pomislili da li će uopšte doći da vodi emisiju večeras.

– Da li smo spremni za grmljavinu iz Šimanovaca večeras? Visinske pripreme – napisala je ona.

Dušica je napisala da prima vitamine i da se sprema za večerašnju emisiju, samim tim potvrđujući da je sve u redu, te da će se pojaviti večeras, kao i da prima koktel vitamina da bi bila zdrava, budući da, kako znamo emisije traju dugo u noć.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh