Film i TV

HAOS U BIJELOJ KUĆI! Maja kivna na Bilala zbog IZDAJE! Nije mu OPROSTILA!

Starleta Maja Marinković i jutjuber Bilal Brajlović ušli su u žestok verbalni okršaj nakon što je atraktivna crnka okrivila svog dečka da joj radi stvari iza leđa i ne umije da se zauzme za nju.

Maja i Bilal

Maja Marinković svaki dan ulazi u sukuobe sa svojim dečkom Bilalom Brajovićem, a ovaj put mu je zamjerila što nije iskren prema njoj i ističe da se smije dok je ona plače. Starleta tvrdi da jutjuber nije sposoban da se zauzme za nju kao muškarac i da dozvoljava zadrugarima da je komentarišu. Maja tvrdi da Bilalove emocije nisu iskrene.

– Ja sam opuštena – rekla je Maja.

– Ne možeš ti da budeš opuštena u ovakvoj situaciji, kada si ti pogriješila – kazao je Bilal.

– Nisam pogriješila, ja tebe baš volim – rekla je Maja.

– Ne voliš, ne volim ni ja tebe – rekao je Bilal.

– Pa to smo vidjeli, kada si pisao cedukljice – kazala je Maja.

Bilal tvrdi da Maja nije iskrena, dok starleta ističe da je promijenila mišljnje o svom dečku nakon njegovih postupaka.

– Ja ceduljice nisam pisao, ni pravio sprletke. Takva nadr*ana budi nekom drugom. Ako misliš tako, doviđenja. Ja tako nešto nisam uradio i prećutao, a ti što si to izrekla, to je pedeset puta gore od onoga što si pričala da sam ja uradio – kazao je Bilal.

-Ja sam rekla da se moje mišljenje o tebi pokvarilo. Ja sam ovdje došla da zaradim pare, a ne da se zaljubljujem. Ti si se smijao, dok sam ja plakala, to ti zaboraviti neću. Nisam ovdje došla da bih se tukla sa drugim djevojkama- rekla je Maja.

-Neka, jao, ne znam kako ću preživjeti to – kazao je Bilal.

-Vidm, jutros si plakao, koliko te ne zanima. Ja nisam bakša, ja sam Maja Marinković. Što si mi došao u krevet, kad te to nije zanimalo? – rekla je Maja.

-Slagala si sinoć, laži nekog drugog – rekao je Bilal.

-Laži me , kaži, lako smiješ, pa ću da ti pokažem kuda da ideš – dodala je Maja.

-To si ti umislila tako nešto, ja ne želim da ti se pravdam – rekao je Bilal, piše Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh