Film i TV

“MA, OVO NIJE ISTA OSOBA” – Zadrugarku prozivaju na mrežama otkako je ušla u rijaliti, na Instagramu skroz DRUGAČIJA nego uživo!

Kristina Ina Rajzinger posljednjih dana nalazi se u epicentru dešavanja u “Zadruzi”, nakon što je imala rizične odnose sa Lazarom Čolićem Zolom i posumnjala da je ostala u drugom stanju.

Kristina Ina Rajzinger

Pored toga što vjerni pratioci rijalitija u regionu komentarišu kako je tako lako završila sa Zolom, samo par sati nakon njegovog useljenja u Bijelu kuću, još jedna stvar došla je na metu osuda ljudi na društvenim mrežama.

Naime, radi se o njenom Instagram profilu i fotografijama koje na njemu objavljuje. Brojni fanovi smatraju da se Kristina previše zaigrala u fotošopu i da na slikama ne liči na sebe, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh